woensdag 25 februari 2015

Gehoorbescherming

Last van suizende oren, een irritante pieptoon of erger nog: tijdelijke slechthorendheid? Blijf er niet mee rondlopen! Gehoorschade is blijvend en kan niet worden hersteld. Hoe harder het geluid en hoe langer u hieraan wordt blootgesteld, hoe groter het risico is op gehoorschade. Met gehoorbeschermers van Horend Goed voorkomt u schade aan uw gehoor. Voor elke situatie heeft Horend Goed een oplossing. Het liefst leveren we maatwerk, want de juiste pasvorm is voor een optimale gehoorbescherming essentieel.

Maatwerk gehoorbescherming

Voor iedereen heeft Horend Goed een passende oplossing. Maar elk individu is anders. Sommige mensen worden op het werk bloot gesteld aan harde geluiden, terwijl anderen gehoorschade oplopen tijdens het motorrijden (het suizen van de wind kan veel schade veroorzaken). Elke specifieke situatie vraagt om een andere gehooroplossing.

Gehoorbescherming van Formaat en Comfoor

Wij beschermen uw oren met gehoorbeschermers van Formaat en Comfoor. Formaat en Comfoor zijn de leveranciers van Horend Goed voor verschillende soorten maatwerk gehoorbeschermers. De gehoorbeschermers maken gebruik van filters om ongewenste hoge of lage tonen buiten te sluiten. We helpen u het liefst met deze maatwerkoplossingen, want de pasvorm is voor een optimale bescherming van essentieel belang.

Voor meer info stuurt u een mail of bel ons 075-2025203

Geen opmerkingen:

Een reactie posten