donderdag 12 maart 2015

Enige in de Zaanstreek met een audiocabine

hoorcabine


Het Centrum voor Certificatie (CvC) heeft Horend Goed ook dit jaar gecertificeerd als Triage-audicien. Dat betekent dat de hoorspecialisten van Horend Goed bevoegd zijn om ziektebeelden en bijzonderheden te onderscheiden van normaal gehoorverlies. Daardoor is Horend Goed ook voorkeursleveranciers voor zorgverzekeraar VGZ en alle merken die daaronder vallen.

Een van de weinige audiciens met een audiocabine

Dit bijzondere feit werd mede behaald doordat Horend Goed als enige audicien in de Zaanstreek beschikt over een audiocabine, en zeer goed geïsoleerde ruimte die volledig is afgesloten voor omgevingsgeluid. Door gehoormetingen in deze ruimte te laten plaatsvinden, worden de metingen veel secuurder. En hoe beter de metingen, des te beter de hoortoestellen worden afgesteld. Dat zorgt voor betere hoorervaringen de klant.

Jaarlijkse accreditatie door CvC

Horend Goed wordt jaarlijks beoordeeld door het CvC. Zij controleren op de uitvoering van de hoormetingen en gaan na of de hoorcabine op elk moment stil genoeg is om beengeleidingsdrempels van 15 decibel Hearing Level (dbHL) te meten. De cabine van Horend Goed voldeed hier ruimschoots aan. Daardoor is Horend Goed ook StAr-geaccrediteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten