maandag 17 april 2017

Verkrijgbaar bij Horend Goed! Phonak Titanium (Virto™ B-)

Verkrijgbaar bij Horend Goed! Phonak Titanium (Virto™ B-)


•Virto B-Titanium is het kleinste Phonak in-het-oor hoortoestel ooit. Hij is zo discreet dat niemand kan zien hoe goed u kunt horen.
•Phonak Titanium is op maat gemaakt om perfect in uw oor te passen. Hij is gemaakt van medisch titanium waardoor hij ongelofelijk sterk, licht en duurzaam is.
•Virto B-Titanium bevalt AutoSense OS. Deze past zich automatisch aan in elke geluidsomgeving, zodat u overal kunt genieten van uitstekende hoorprestaties. De hoortoestellen hoeven niet handmatig te worden bijgesteld.

 Phonak Titanium – het sterkste en lichtste materiaal voor een super discreet hoortoestel

 Titanium staat bekend om zijn kracht en duurzaamheid. Het wordt gebruikt voor medische producten, geavanceerde voertuigen en hightech sportartikelen. Dankzij de combinatie van een behuizing die zo dun is als papier en de kleinste elektronische componenten, is dit het kleinste op maat gemaakte hoortoestel van Phonak ooit. Cito B-Titanium is super discreet en tot 26% kleiner dan zijn voorganger.

Speciaal op maat gemaakt voor uw oren 

 Elke Phonak Titanium hoortoestel is op maat gemaakt zodat deze perfect in uw oor past en aan uw persoonlijke hoorbehoefte voldoet. Wij meten uw gehoor en onderzoekt uw oren nauwkeurig. Hierna creëert Phonak uw persoonlijke hoortoestellen om u een perfecte en discrete pasvorm te bieden, evenals uitstekende hoorprestaties. Virto B-Titanium is ook water en stofbestendig.

 Volautomatisch, zodat u moeiteloos kunt luisteren, waar u ook bent  

Bij de ontwikkelingen van de Virto B-Titanium hoortoestellen met het nieuwe AutoSenso OS is rekening gehouden met uw alledaagse luistersituaties, waardoor de toestellen zich naadloos aanpassen, waar u ook bent. AutoSense OS analyseert iedere 0,4 seconden de geluiden om u heen en kan identificeren of u zich in een rumoerig restaurant, de auto, een concerthal of thuis bevindt. Het hoortoestel is gebaseerd op meerdere functies en voegt deze vervolgens samen om zich nauwkeurig aan te passen aan uw geluidsomgeving. U kunt genieten van uitstekende hoor prestaties en geluidskwaliteit, zonder dat u daarvoor uw hoortoestellen hoeft te bedienen … waar het leven u ook mag brengen. De Virto B-Titanium hoortoestellen zijn op proef te ervaren bij Horend Goed Zaandam of Krommenie. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten