vrijdag 2 juni 2017

Widex Beyond!

Grenzeloos genieten. Nu verkrijgbaar de Widex Beyond! 

Verbonden zijn en horen, klonk nog nooit zo goed. Het nieuwste hoortoestel van Widex de Beyond! De Widex Beyond geeft u een ongelooflijk geavanceerde geluidskwaliteit.

Exceptionele prestaties in elke omgeving
Widex Beyond kan het geluidsbeeld van elke omgeving één op één opvangen, ook van de meest uitdagende, die met zeer luiden geluiden. Wanneer we deze technologie in de praktijk testen blijkt dat mensen die Widex Beyond dragen comfort ervaren zonder dat de spraakverstaanbaarheid negatief wordt beïnvloed.

Hoor alle details 

 Met Beyond worden zachte spraakklanken hoorbaar, terwijl zachte stoorgeluiden worden verminderd. De Beyond kan accuraat bepalen welke geluiden moeten worden versterkt en welke geluiden moeten worden onderdrukt. Het geluid wordt geoptimaliseerd op basis van uw omgeving, u hoeft niet zelf te zoeken naar de ideale luisteromstandigheden, die worden voor u gecreëerd, waar u ook bent. De drijvende kracht achter Widex Beyond is de beproefde Unique-technologie, die voor optimale prestaties en een uitzonderlijk helder geluidskwaliteit zorgt. Het geluid wordt opgevangen en bewerkt door het U-platform, met 2,4 GHz pure link technology. De spil van dit systeem wordt gevormd door een uniek en krachtig multidimensionaal geluidskwalificatiesysteem dat hoorbaarheid van spraak en luistercomfort centraal stelt. Elke geluidssituatie wordt nauwkeurig geclassificeerd en de hoeveelheid spraak en lawaai wordt voortdurend afgezet tegen uw luisterprofiel.

  30% beter spraakverstaan in de wind

De Smartwind manager van Widex Beyond heeft het beste algoritme om windruis te onderdrukken dat momenteel beschikbaar is. Het maakt gebruik van actieve twee microfoon windruisonderdrukking, waaronder een adaptieve filtering die het geluid van de beide microfoons in elk hoortoestel analyseert om de karakteristieken van windruis te bepalen en de windruis af te trekken van het microfoonsignaal, terwijl de overige geluiden behouden blijven.

  Altijd verbonden 


Widex Beyond maakt niet alleen een directe verbinding met uw Iphone, maar ook met een ringleiding en door middel van Dex accessoires met tablets, telefoons, tv’s en meer. Creer uw eigen Beyond met de gepersonaliseerde app. U kunt geluidsinstellingen en luistervoorkeuren aanpassen, persoonlijke afbeeldingen gebruiken en zelfs een eigen klank samenstellen voor specifieke luistersituaties, zoals in een restaurant of op een feestje. De Beyond app is ongelooflijk gebruiksvriendelijk.

 Heeft u interesse in een proefperiode met de Widex Beyond? 
Vraag een gratis en vrijblijvende proefperiode aan bij Horend Goed.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten