zaterdag 1 juli 2017

Horend Goed Zaandam heeft een Experience Room!

Experience Room

Als u twijfelt aan uw gehoor is het belangrijk zekerheid te krijgen. Een test  kan een uitkomst bieden. Maar juist die stap naar de audicien blijft groot. De gemiddelde Nederlander stelt die stap zeven jaar uit. En dat is echt te lang. Want juist bij beginnend gehoorverlies is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Bij Horend Goed weten we dat. Horend Goed staat voor geavanceerde hooroplossingen en high-end hoortoestellen die volledig op uw wensen zijn af te stemmen. En dat kunt u nu zelf ervaren. In de speciaal ontwikkelde Experience Room.
In de Experience Room maakt u kennis met de verschillende soorten hoortoestellen. Samen met uw partner, (klein)kind of andere naaste neemt u plaats op onze bank. En wordt u door onze specialist meegenomen op een hoorreis. Met een koptelefoon en een 5.1 Dolby Surround set reist u in beeld en geluid van een vergadering op kantoor naar een borrel op het stand. En van een klassiek concert naar het drukke centrum van een wereldstad. In al deze situaties ervaart u zelf wat hoortoestellen voor u kunnen betekenen. Stel gerust uw vragen aan de aanwezige audicien trouwens. Die is u graag van dienst en kan vaak al veel twijfels wegnemen in een eerste gesprek.
De  hoortoestellen hebben verschillende functies. Die ook de verschillende luistersituaties voor u optimaal kunnen weergeven. Zo is er de automatische functie, die de stem van uw uw gesprekspartner verheft boven alle andere stemmen terwijl de functies het achtergrondgeluid en stemmen uit andere richtingen onderdrukken. Zo hoort u zonder extra inspanning wat er echt toe doet. Met het HD Music programma van geniet u volop van muziek dankzij de uitstekende geluidskwaliteit. Of u nu geniet van uw favoriete muziek tijdens een concert, naar muziek luistert op uw eigen geluidsinstallatie thuis of als u zelf muziek maakt. Graag zelf hooroplossingen uittesten? Neem contact op met Horend Goed Zaandam.  075-2025203    075-7718926  info@horendgoed.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten