vrijdag 28 juli 2017

Luistersysteem van Sennheiser

Hoofdtelefoons als hoorhulpmiddel

Individueel luistergenot voor een onverminderd plezier in heldere spraak en kleurrijke muziek. Geniet met volle teugen van het geluid van uw TV. Met het volume dat u wenst. Met de kwaliteit die u verwacht van Sennheiser en zonder de mensen om u heen te storen. Dit is technologie waarmee u kunt ontspannen.

Individueel luistergenot voor een onverminderd plezier in heldere spraak en kleurrijke muziek.

Als u tv-audio via een Hi-Fi systeem wilt beluisteren zonder afgeleid te worden door achtergrondgeluid en zonder uw omgeving te storen, heeft Sennheiser de juiste oplossing. Met een betrouwbare transmissietechnologie, een gemakkelijke en intuïtieve bediening en een geluidsweergave die aangepast kan worden aan uw persoonlijke smaak en behoeften. Hier straalt Sennheiser’s enorme ervaring in audio duidelijk van af.Sennheiser biedt onder andere hoorhulpmiddelen die bijzonder goed werken met gehoorapparaten. Ook een losstaande geluidsversterker om situaties en gesprekken beter te volgen, is te vinden in ons assortiment. Behalve de fantastische geluidseigenschappen hebben de producten van Sennheiser nog iets met elkaar gemeen: hun uitmuntende bruikbaarheid voor elke dag.
Graag een hoofdtelefoon of halslus uitproberen bij Horend Goed? Kom dan even langs in onze winkel in Krommenie of Zaandam. Heeft u het juiste product voor u gekozen? Dan komen wij het luistersysteem gratis bij u thuis aansluiten!
Horend Goed kan voor u uitzoeken of er een vergoeding op de producten kan plaats vinden vanuit uw zorgverzekering. Indien u recht heeft op vergoeding, kan Horend Goed de kosten bij uw zorgverzekering declareren.
De elegant ontworpen RS 5000 is een intelligent luisterapparaat waarmee u uw televisiegeluid naar uw hand en oor zet. Zo hebt u de keuze uit drie verschillende luisterprofielen voor een optimale tv-, film- en muziekklank. De unieke verstaanbaarheidsfunctie verhoogt met één druk op de knop de duidelijkheid van gesproken woorden. Met zijn baanbrekende draadloze digitale technologie, zijn intuïtieve gebruik, zijn absolute draagcomfort en zijn batterij met lange levensduur garandeert de RS 5000 een hoogst genietbare televisiesound.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten