woensdag 6 september 2017

Demonstratie dag hoortoestellen


Horend Goed en Widex nodigen u uit voor een unieke demonstratiedag. Tijdens de live-demonstratie laten wij u zélf de ongekende mogelijkheden van onze nieuwe Widex Beyond440 en bijbehorende app ervaren.
Het aantal plaatsen is beperkt, dus wilt u verzekerd zijn van een plaatsje… Meld u dan even aan!
Wanneer:
Woensdag  13 September
Sessietijden:
  • 10.30 uur
  • 13.30 uur
  • 15.30 uur

Waar?

Zorgboulevard Zaans Medisch Centrum
Koningin Julianaplein 40
1502 DV Zaandam

Aanmelden via deze link of mail ons naar info@horendgoed.nl. Natuurlijk zijn wij ook voor vragen of aanmeldingen telefonisch bereikbaar op: 075-77 18 926.





WIDEX BEYOND™ – COMBINEERT HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

Widex hoortoestellen bieden altijd al een uitstekend geluid. Nu bieden ze ook de beste manier om in verbinding te blijven met de wereld om u heen.
De nieuwe WIDEX BEYOND™ is ‘s werelds best klinkende made-for-iPhone hoortoestel. En met de diverse manieren om verbinding te maken via Bluetooth, DEX communicatie-apparatuur en ringleidingsystemen, heeft uw wereld nog nooit zo goed geklonken.
Geen wonder dat hoortoestelgebruikers BEYOND al als significant beter hebben gewaardeerd dan vergelijkbare oplossingen.

SWIPING IN MEER DETAIL

BEYOND is het enige made-for-iPhone hoortoestel met een app waarin de bekende swipe-functie wordt gebruikt. Daarmee kunt u snel en makkelijk door de intuïtieve commando’s en schermen navigeren. Ook kunt u op eenvoudige wijze uw hooroplossing op maat maken en van een schitterend geluid genieten.

HOOR HET VOLLEDIGE KLANKBEELD

U kunt de BEYOND app heel eenvoudig personaliseren. Maak of kies uw eigen foto’s om de verschillende luisterprogramma’s makkelijker te herkennen. Of voeg uw locatie toe – zoals uw favoriete restaurant – en BEYOND herkent de precieze instellingen bij uw volgende bezoek om deze dan automatisch weer in te stellen.

STAY IN TUNE

Het instellen van uw BEYOND hoortoestel is eenvoudiger dan ooit – met één swipe verandert u van volume of programma. BEYOND gaat ook effectief om met energie; u houdt verbinding met minder stroom. Bovendien komt u niet voor onaangename verassingen te staan omdat de status van de batterij duidelijk zichtbaar is in de app.

DIVERSE VERBINDINGSOPTIES

BEYOND is het enige hoortoestel waarmee u op drie manieren verbinding kunt maken. Met de TRI-LINK™ technology, zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. U hebt niet alleen verbinding met uw iPhone, maar ook met ringleidingsystemen en met telefoons, televisies en meer via onze DEX-apparatuur. U kunt verbinding houden, waar u ook bent en wat u ook doet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten