donderdag 23 november 2017

Nieuw verkrijgbaar de Signia NX

Signia Nx! De kleinste oplossing voor een natuurlijk klinkende eigen stem en direct streaming. Een elegante ondersteuning in een natuurlijk gehoor.Signia NX logo
De laatste tentoonstelling bespreken met uw vrienden, enthousiast napraten over een prachtig klassiek concert of een magnifieke balletvoorstelling – Signia’s Pure 312™ geeft u de mogelijkheid om alle mooie momenten van het leven te delen en er volledig in op te gaan. Met Pure 312 kunt u genieten van de meest natuurlijke geluidservaring met optimale connectiviteit voor audio streaming vanaf uw smartphone of TV.Signia NX

Maximale discretie en het volledige pakket

Pure verfijning in een klein pakketje: met zijn kleine, elegante behuizing zit Signia’s Pure 312 onopvallend achter uw oor. Hij kan worden bediend op afstand via uw smartphone voor maximaal gemak en discretie. Vol met de allernieuwste, verfijnde technologie levert de Pure 312 van Signia het meest natuurlijk geluid en de hoogste luisterprestaties, evenals optimale connectiviteit.

Hoor het geluid van uw eigen stem zoals de natuur het bedoeld heeft.

Napraten over kunst na het bezoek van een museum tot het genieten van de opwinding over een nieuwe stad waar u met uw geliefde naar toe gaat. Met de Signia NX geniet u van de wereld! Het hoortoestel combineert het natuurlijke geluid van uw eigen stem perfect met omgevingsgeluiden. Hierdoor kunt u genieten van de meest natuurlijke luisterervaring.

Uw eigen stem horen

Vele hoortoestelgebruikers zijn niet blij met het geluid van hun eigen stem omdat deze luid en onnatuurlijk klinkt. Als eerste in de wereld, lost Signia NX dit op: OVP™ (Own voice Processing) geeft u een natuurlijk klinkende eigen stem in combinatie met optimaal horen van alle andere geluiden voor de meest plezierige, natuurlijke luisterervaring.

Spraak in rumoer

Dankzij de Speech Quality maken onze nieuwe hoortoestellen het u mogelijk om spraak duidelijk waar te nemen in alle situaties, middels geavanceerde ruisonderdrukking technologieën. Dit maakt het voor u makkelijker om uw gesprekspartner te begrijpen, zelfs in een rumoerige omgeving zoals een restaurant of conferentie. De 3D Classifier biedt geavanceerde automatische bediening in alle situaties zodat u kunt genieten van de beste luisterprestaties. Om te zorgen voor optimaal gehoor, zelfs wanneer u in beweging bent, zijn de instellingen van het hoortoestel automatisch afgesteld op basis van myControl App’s bewegingssensor data. Sound Clarity biedt het meest natuurlijke, levensechte geluid op elke plek. Hierdoor kunt u genieten van een kristalhelder geluid, zelfs in de meest rumoerige omgevingen.
Bent u nieuwsgierig naar de Signia NX? Neem contact op met Horend Goed Zaandam of Krommenie, voor een proefperiode!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten