donderdag 5 november 2015

Comfort Duett een luisterhulp

Comfort Duett een luisterhulp

Maak contact met de wereld door slechts 1 druk op de knop.

Als elk woord luid en duidelijk is, kunt u vol zelfvertrouwen deelnemen aan het leven. De Comfort Duett is een eenvoudig te gebruiken gehoorversterker die ervoor zorgt dat u meer betrokken wordt bij nagenoeg elke gesprekssituatie. Of u nu aanwezig bent bij een familiediner, aan de telefoon bent of televisie kijkt. De slimme technologie in de Comfort Duett vangt belangrijke geluiden op, zoals de menselijke stem en stuurt een luid helder geluid door naar een koptelefoon of hoortoestel. En door zijn compacte ontwerp gaat hij overal discreet met u mee.

Face – to – Face

De comfort Duett gaat overal mee naar toe daar waar u moeite heeft om te verstaan wat mensen zeggen. Dat kan variëren van de eettafel of een café, de spreekkamer van de dokter of de schouwburg. Plaats de Comfort Duett op tafel of maak deze met een clip vast aan uw kleding.

Aan de telefoon

Met de speciale telefoonkit kunt u gemakkelijk gesprekken versterken. Dit door uw vaste telefoon behulp van het laadstation aan te sluiten op de Duett.

Hoor allerlei soorten media

De TV-kit zet de Duett via het laadstation om in een TV versterker. Andere accessoires helpen u om naar de radio te luisteren, media van uw computer te horen of om verbinding te maken met nagenoeg elk andere bron.
comfort audio
Vragen over Comfort Audio, Comfort Duett of andere luisterhulpmiddelen? Neem contact op met Horend Goed.  Heiligeweg 15 D   1562 DD Krommenie 075-2025203  info@horendgoed.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten