vrijdag 13 november 2015

Wek en Waarschuwingssysteem

Wek en Waarschuwingssysteem

Met flits- en trilsignalen hoeft u geen geluid te missen!

Gebeurt het weleens dat u het rinkelen van de telefoon of deurbel niet hoort, vooral als u zich niet direct in de buurt van het signaal bevindt? Of is de rookmelder wel eens ’s nachts afgegaan, maar heeft u het zelf niet gehoord? Natuurlijk kan u op uw partner vertrouwen in deze situaties. Maar wat als het simpel op te lossen is, zodat u op u zelf kunt vertrouwen?
Een wek- en waarschuwingssysteem maakt akoestische signalen zichtbaar door lichtflitsen of voelbaar in de vorm van trilimpulsen. Met deze draadloze oplossingen mist u geen enkel signaal meer en heeft u de zekerheid dat u altijd bereikbaar bent. Waar u ook bent, in huis, in de tuin of op het werk.



Veiligheid

Een wek- en waarschuwingssysteem groeit mee met uw behoeften; het omvat passende zenders voor alle belangrijke signaalbronnen: telefoon, deurbel, rookmelder en personenoproepen. Zeker voor periodes waarin u geen hoortoestellen draagt (bijvoorbeeld ’s nachts) waarschuwt de wekker u met een flits of trilsignaal.
Als moeder, vader, opa of oma is de babyfoon ook zeer handig! De zender wordt geplaatst bij de baby. Deze registreert het geluid van de baby via de ingebouwde microfoon. Hierdoor zal de flitslamp gaan flitsen of trilt de trilontvanger en zal de bijgeleverde wekker afgaan.

Vergoed via uw zorgverzekering

Uw zorgverzekering vergoedt een wek- en waarschuwingssysteem, zodra er een gehoorverlies is van minimaal 35 dB (gemiddeld verlies van de frequenties 1000 Hz, 2000 Hz en 4000Hz).  Een wek- en waarschuwingssysteem wordt voor u geplaatst en de financiĆ«le afwikkeling wordt voor u geregeld. Een wek- en waarschuwingssysteem wordt volledig vergoed door uw zorgverzekering!
Heeft u al een wek- en waarschuwingssysteem, maar vragen of storingen? Wij helpen graag. Een wek- en waarschuwingssysteem mag na 5 jaar vervangen worden.


Horend goed
heiligweg 15d
1561 dd Krommenie
075-2025203
info@horendgoed.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten