dinsdag 10 november 2015

Hoorbril


Een hoorbril is een prachtige hooroplossing om onopvallend een hoortoestel te dragen! De hoorbril sluit de gehoorgangen niet af, waardoor de geluidskwaliteit prachtig is.
hoorbril2
U kunt een hoorbril kiezen uit de nieuwste collectie van één van onze fabrikanten met een ruime keuze uit vele modieuze monturen.
Daarnaast kan ook uw eigen favoriete merkmontuur discreet worden voorzien van dit prachtig stukje hoortechniek. Van Gucci tot Calvin Klein, heel veel is mogelijk. Het hoortoestel wordt op uw montuur geschoven of geklikt, afhankelijk van de fabrikant. En dat is heel praktisch want u gebruikt in dit geval slecht één hoorsyteem voor verschillende monturen.
Het hoorsysteem kan een trilblokje zijn dat rustig tegen het mostoïd duwt of een luidsprekertje die naar de gehoorgang gaat.
Uw hoorbril wordt voor een perfecte passing door Horend Goed en uw opticien precies op maat voor u gemaakt. Uw bril wordt daarmee een uniek auditief en visueel systeem van horen en zien dat individueel, exclusief en een hoogwaardig draagcomfort heeft.
Vragen over deze nieuwe, onopvallende, exclusieve techniek? Neem contact met ons op!
Horend Goed Krommenie 075-2025203  info@horendgoed.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten